‘Wij bieden onderwijs op maat voor dansorganisaties en dansers..’

Trots op onze kwaliteiten

Deelnemers aan het woord

Leerzaam

'Je leert super veel, Daniel is een tof persoon waar je veel van kan leren en ook de sfeer tussen de docenten in de opleiding was te gek..'

Uitdagend

'Ik heb de opleiding ervaren als intensief, zowel fysiek en mentaal, uitdagend en erg leerzaam..'

Choreografie

'Als je veel wilt leren over de geschiedenis van Hip-hop en het beoordelen en maken van je eigen choreo's is dit zeker een goede opleiding..'

Effectief

'Ik heb het gevoel dat ik meer van hem geleerd heb in 4 dagen dan ik in maanden van iemand anders had kunnen leren..'

Bekijk ons aanbod

AANBEVELINGEN

Bram Winkelhorst Dansdocent

“Als je veel wilt leren over de geschiedenis van Hip-Hop en het beoordelen en maken van je eigen choreo’s is dit zeker een goede opleiding. Ook leer je hoe je het beste je leerlingen kan trainen op allemaal verschillende vlakken van dans.”

Margriet FeunekesDansdocent

“Ik heb deze opleiding ervaren als erg leuk en erg leerzaam. Je krijgt hier ook echt veel achtergrond informatie over dansen en dat vind ik erg goed. Daniel en Anton geven op een relaxte en vriendelijke manier les waardoor ik elke keer zin had om naar de opleidingsdagen te komen.”

Angela van der Laan Dansdocent

“Het is een opleiding met een duidelijke visie en missie. Na 4 dagen intensief bezig te zijn geweest met de theorie en de praktijk heb ik helder voor ogen hoe ik als danser, dansdocent en ondernemer verder te werk wil gaan. Omdat de Dansacademie werkt met kleine groepen is er veel aandacht voor het individu. Het verschil t.o.v. andere dansopleidingen is dat de Dansacademie meer oog heeft voor verdiepend en wetenschappelijk onderbouwend onderwijs. Dit straalt zoveel kwaliteit en professionaliteit uit dat ik overweeg om in de toekomst meerdere onderwijsactiviteiten bij de Dansacademie te volgen. Daniël (en Anton), onwijs bedankt voor jullie passievolle en professionele begeleiding binnen de opleiding Hip-Hop docent. Ik heb genoten en voelde me als een vis in het water. Er hing namelijk een ontspannen en tegelijkertijd een hardwerkende sfeer. Ik hou van beide ;)”

Laura van Kouwen Dansdocent

“Kwam de activiteit overeen met je verwachtingen?
Nee (vat dit wel op in een extreem positieve zin, want ik had niet verwacht dat de weekenden zo chill waren als dat ze waren).
Zou je de activiteit aan iemand aanraden, zo ja waarom?
Absoluut. Je leert super veel, Daniel is een tof persoon waar je veel van kan leren en ook de sfeer tussen de docenten in opleiding was te gek.”

Laura JobDansdocent

“Zou je de activiteit aan iemand aanraden, zo ja waarom? Ja, ik zou deze opleiding ten zeerste aanraden. Ik heb de opleiding ervaren als intensief, zowel fysiek als mentaal, uitdagend en erg leerzaam. Waar ik me voor het volgen van de cursus onzeker voelde over mijn toekomst als dansdocent voel ik me nu zelfverzekerd. Dit komt doordat ik weet dat ik objectief kan kijken naar dans, dankzij deze cursus. Daniel Maliy is een gast die weet waar die het over heeft en die ontzettend passievol is in wat hij doet. Ik heb het gevoel dat ik meer van hem geleerd heb in 4 dagen dan ik in maanden van iemand anders had kunnen leren.”

Anna Mendel Dansdocent

“De objectiviteit die je krijgt aangeleerd brengt je meteen naar een hoger level als dansdocent”